Начало » За мен

За мен

Щастлива майка, щастливо семейство

Здравей, аз съм Гергана Иванова – майка и автор на Първото обучение в България “Тръгване на ясла и детска градина в 3 лесни стъпки”.

Аз съм жена, съпруга и майка на 2 прекрасни момчета. 

През 2014 г станах майка за първи път.

Майчинството мина много спокойно, бързо и неусетно. 

Коуч за щастливи майки

Дойде време да подготвя детето си да тръгне на ясла.  Със съпругът ми първи от нашите приятели имахме деца и нямах към кого да се обърна за съвет. Чудех се как да подготвя детето си за тази промяна. Знаех, че е голяма крачка и исках да постъпя правилно. Исках да избера подходяща възраст, правилната ясла, да подготвя детето, а и себе си за тази промяна. По площадките чувах различни съвети, но не знаех кой от тях да приема. Притеснявах се как детето ще свикне, ще го стресирам ли, дълго ли ще плаче, как ще заспива там и още хиляди други. Като всяка майка, имах въпроси и притеснения, които не ми даваха мира.

Коучинг Изпитания


Възможностите

Тогава като по чудо на една площадка се запознах с прекрасна дама, която се оказа пенсионирана детска учителка. Когато ѝ споделих притесненията си, тя ми предложи да се срещнем и да ми даде практически насоки от нейния дългогодишен опит. Прилагайки нейните съвети, откривайки и много други с времето, събрах цялостната стратегия как най-лесно и ефективно да подготвим детето си за тръгване ясла.

Лична Консултация с Гергана Иванова


Решението

Три години по-късно дойде време и малкият ми син да тръгне на ясла. Вече бях натрупала много опит, знания, наблюдения и просто приложих наученото. Резултата беше едно много спокойно и щастливо дете, което обожава да ходи на ясла. Бях подготвила детето си психически и физически за този нов етап от живота му. Раздялата за първи път с мама е голямо преживяване за децата и тя се отразява както емоционално така и физически. Ако детето не е подготвено, то може да се стресира, да боледува често, да отказва да ходи на ясла, както и да плаче или да го преживява по друг начин.

Коучинг споделям знанието


Споделям знанието

Именно за това съм много щастлива, че разработих цялостна система, с която да спестя тревоги, чудене и излишни притесенения на семействата, на които им предстои да изпратят децата си на детска градина.

Аз съм съм тук, за да ти помогна в твоя път към здравето и щастието!

Сертификати

За да ти бъда най-полезна се специализирах в различни области. Завърших 10 месечно обучение по Нутруциология към Лондонският Колеж по Практична Хомеопатия (https://collegeofpracticalhomeopathy.co.uk/) и мога да ти бъда полезна в посока здраве за теб и твоите деца. Също така съм сертифициран Коуч към Наталия Кобилкина и мога да ти бъда полезна в различни области от живота.

Сертифициран коуч към Наталия Кобилкина

Shopping Cart
Начало
Акаунт
Количка
Търсене