Начало » Курсове » Книга: Топ 5 Съвета за здрави деца

Книга: Топ 5 Съвета за здрави деца

Книга Топ 5 Съвета за Здрави деца
Текущ статус
Неактивен
Цена
Безплатно

Здрави деца

Здрави деца

Здрави деца, бях на 28 години, щастливо омъжена от пет години. Имахме момченце на почти три години и бяхме в очакване на второто си дете. Синът ни вече беше в първа група в детската градина. Тогава започнаха нашите тревоги – безсънни нощи, в които детето не спира плаче, защото го боли ухо. Дни, изпълнени с притеснения, тичане по болници, а в същото време аз бях с огромен корем, бременна в последните месеци с второто ни дете. Синът ни не се чувстваше добре, а ние бяхме много притеснени. Трябваше да го приемат в болница. Наложи се съпругът ми да отсъства от работа, за да бъде с него в болницата. Тази история се повтаряше многократно и след като се роди бебето. Тогава стана още по-трудно, защото аз оставах вкъщи с бебето, а съпругът ми тичаше по лекари с баткото. Чувствах се ужасно – страдах, че не мога да бъда с детето си в тези трудни и плашещи моменти. Помня, че изпитвах огромно чувство на вина всеки път щом синът ни се разболее, сякаш аз бях виновна за болестта му. Беше много тежък и труден период от живота ми. Безкрайно благодарна съм на съпруга ми, без който нямаше да се справя. 

Свали книгата като натиснеш на бутона “Вход/регистрация за записване“. След това си направете регистрация и запишете курса, за да свалите книгата. Книгата е поставена в Лекция 1 от курса.

Запиши се за моя бюлетин и вземи 10% отстъпка от първата си поръчка!

За кратко време няколко пъти ни се случи едно и също нещо. Имам предвид буквално едно и също. Безсънни нощи, тревоги с детето, посещение в болница, една и съща диагноза и лечение.

Синът ни почти не можеше да стигне до детската градина, пропусна дори първото си коледното тържество. Само той от цялата група не успя да отиде. 

В един момент със съпруга ми просто спряхме и си казахме „Това вече ни се е случвало, искаш ли да опитаме да направим нещо различно?“. Не знаех какво да направя, но усещах, че нещо трябва да се промени. Нелогично е да правим едно и също и да очакваме различен резултат, нали?

Започнах да чета книги, да се интересувам, да разпитвам как да имам здрави деца. Бях убедена, че има друг начин, и това, което ни се случва, е кошмар и трябва да се събудим от него. Направих много детайлни проучвания и успях да установя, че храната, с която се храним ежедневно, би трябвало да ни осигурява определен набор от полезни вещества. Набор от вещества, с които организмът би трябвало да си набавя всичко необходимо, за да функционира правилно. За жалост, това не се случва поради редица причини – преексплоатация и обеднени почви, замърсени въздух и вода. Освен това в храната се добавят изкуствени овкусители, подобрители, консерванти и премахват полезни вещества. Добавяме и термичната обработка, през която преминава храната ни преди да стигне до масата ни. Храната ни не съдържа веществата, които се очаква да съдържа. Така дори да се храним привидно с полезна и разнообразна храна, в крайна сметка тя не доставя на организма нужните вещества. Както на автомобила му е необходимо гориво, за да се движи, така и на тялото му е нужно „гориво“, за да функционира правилно. И ако „горивото“ свърши, тялото започва да страда.

Логичният въпрос, който си зададох, беше „Какво мога да направя, за да променя нещата?“. Тогава реших да се свържа със семеен приятел, който ни помогна още когато първото ни дете се роди. Той е баща на три деца и има много богат опит. Ние го потърсихме в първите ни дни като родители, притеснени от безсънните нощи на бебето. Тогава той много ни помогна, за да изкараме спокойни първи месеци с детето, нощите минаваха без плач и сън не ни липсваше. Разказа ни, че подкрепя здравето на децата си с натурални суперхрани и хранителни добавки на фирма „АкваСорс“. Започнал е още когато те са били съвсем мънички и сега растат здрави и спокойни. Той ни даде препоръка как и кои продукти да използваме. Започнахме да даваме комбинацията така, както ни беше споделил. Във времето ние бяхме давали периодично различни продукти, но нередовно и това не даваше резултат.

Да подберем и използваме правилните продукти се оказа ключът в нашата ситуация. До ден днешен съм му безкрайно благодарна за помощта, напътствията и подкрепата в онзи толкова тежък момент от живота ни. Давахме редовно правилните продукти и изпълнявахме инструкциите, които получихме. Скоро забелязах и първите подобрения. Пак се случваше синът ни да се разболее, но без по-сериозни последици. До края на зимата той започна да ходи редовно на детска градина. Следващата зима премина много спокойно, без да се налага да отсъства. А още по-хубавото беше, че за огромно щастие присъствахме на коледното тържество на групата му в детската градина. Беше толкова хубаво и ние, като всички родители, да успеем да видим как детето ни се е подготвило и се забавлява заедно с приятелите си.

Здрави деца

Ефектър на знанието и подготовката

Няколко години след това, когато и малкият ни син започна да посещава ясла, ние вече знаехме какво да правим. Започнахме да му даваме същата комбинация от продукти месеци преди да тръгне на ясла. Мисля, че това беше много важно. Малкият ни син не е пропуснал нито едно коледно тържество в детската градина!

Тази история е причината и вдъхновението да започна да споделям и с други родители какво правим ние в нашето семейство и как подкрепяме децата си. Намерих себе си в това и започнах професионално да се занимавам с консултиране на тема здраве.

Децата си останаха моя слабост, може би именно заради болката, която изпитах с моето дете. Искрено вярвам, че има път и съм тук, за да помогна на семействата, които искат да се погрижат за здравето си по един напълно естествен и природосъобразен начин.

Представяне на книгата

Shopping Cart
Начало
Акаунт
Количка
Търсене